Online Zondagmiddagconcert 2020

De coronacrisis heeft ook voor het Bodegraafs Vocaal Ensemble veel gevolgen. Sinds afgelopen maart zijn de repetities gestopt en het geplande Bevrijdingsconcert op 5 mei kon niet doorgaan. En ook ons jaarlijkse Zondagmiddagconcert in het Evertshuis kunnen we niet op de gebruikelijke manier houden.

Er is echter hard gewerkt aan een alternatief en wel in de vorm van een ‘Online Zondagmiddagconcert’. De koorleden hebben thuis via oefenbestanden hun eigen partij ingezongen van 12 liederen en deze opnamen zijn centraal samengevoegd tot één geheel en voorzien van beeldmateriaal.

Het concert staat geheel in het teken van “75 jaar vrijheid”. Het repertoire varieert van "We shall overcome" tot "Speeltuin" en "Mag ik dan bij jou", maar ook ander repertoire bij dit thema komt aan bod zoals "Gabriellas Sång" en "Als de liefde maar blijft winnen".

Het concert wordt op 8 november om 15.00 uur via de lokale televisiezender BR6 uitgezonden en is ook te zien via www.br6.nl. Download hier binnenkort het programma (dubbelzijdig printen en vouwen).

Voor dit project is subsidie verleend door de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk.

Terug naar vorige pagina

© 2020 Bodegraafs Vocaal Ensemble