Online Zondagmiddagconcert 2020

De coronacrisis heeft ook voor het Bodegraafs Vocaal Ensemble veel gevolgen. Sinds afgelopen maart zijn de repetities gestopt en het geplande Bevrijdingsconcert op 5 mei kon niet doorgaan. En ook ons jaarlijkse Zondagmiddagconcert in het Evertshuis kunnen we niet op de gebruikelijke manier houden.

Er wordt echter al geruime tijd hard gewerkt aan een alternatief, om dit jaar toch nog van ons te kunnen laten horen en wel in de vorm van een ‘Online Zondagmiddagconcert’. Dit betekent dat de koorleden thuis via oefenbestanden hun eigen partij inzingen van een 12-tal liederen en deze opnamen vervolgens centraal worden samengevoegd tot één geheel.

Het ‘Online Zondagmiddagconcert’ staat geheel in het teken van “75 jaar Vrijheid”. Het repertoire varieert van "We shall overcome" tot "Speeltuin" en "Mag ik dan bij jou", maar bevat ook liederen die op een andere manier bij dit thema passen zoals "Gabriellas Sång" en "Als de liefde maar blijft winnen".

We verwachten dat het mogelijk is dat het concert via de lokale televisiezender BR6 wordt uitgezonden. Met dit initiatief hopen wij ons trouwe publiek op zondagmiddag 8 november toch nog een gedenkwaardig uurtje “BVE” te bezorgen.

Terug naar vorige pagina

© 2020 Bodegraafs Vocaal Ensemble